Tuinaanleg en onderhoud Janse & Berkhof Tuinen

Vacature

Hey hovenierstalent! Zoek jij een plek waar jij jezelf verder kunt ontwikkelen in het aanleggen en onderhouden van tuinen? Dan geven wij je graag die kans. In ons leuke en enthousiaste team is namelijk plaats voor een leerling-hovenier. Iemand die graag aanpakt, in ieder geval 17 jaar is, in de buurt van Barneveld woont en een hoveniersopleiding volgt. Van ons krijg je de gelegenheid om mee te werken aan gave en afwisselende projecten waarin je jezelf echt kan laten zien. Bewijs je jezelf? Dan gaan wij graag met je verder en investeren we in je ontwikkeling met bijvoorbeeld trainingen en cursussen. Klinkt dat interessant? Stuur ons dan even een persoonlijk bericht. Dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak om elkaar te ontmoeten. Kun je gelijk onze koffie vast proeven!

De betrouwbare hovenier

Janse & Berkhof Tuinen is een allround hoveniersbedrijf uit Barneveld dat werkt voor particulieren, bedrijven en campings. Dat doen we met een compact team van specialisten in tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud en boomverzorging. Meer weten over onze werkwijze? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Makkelijk te herkennen

Groen / natuur

flexibel
jong
vertrouwen
groei

Water

transparant
helder
gezond
fris

Steen

sterk
stabiel
stevig
duurzaam

Hout

krachtig
natuurlijk
levendig
uniek

Grond

puur
vol
eerlijk
verrassend

Werknemers Janse & Berkhof Tuinen Barneveld Hoveniers
Bomen verwijderen ketting zaag Barneveld

Dirk-Jan Janse

Hovenier Dirk Jan Janse

“Als hovenier zijn we te gast in uw tuin. Daarom doen we er alles aan om overlast voor u én de omgeving te voorkomen. Ook kunt u rekenen op heldere communicatie. En afspraak is bij ons écht afspraak.”

Jan Berkhof

Hovenier Jan Berkhof

“Een goed ontwerp zorgt ervoor dat uw tuin elk seizoen het bekijken waard is. Met slimme vlakverdelingen, de juiste zichtlijnen en sfeervolle beplanting laten we uw tuin bovendien aansluiten bij uw woning.”

Een afspraak is bij ons écht afspraak

Tuinontwerp

Waarschijnlijk weet u al een klein beetje hoe uw nieuwe tuin eruit moet zien. Janse & Berkhof Tuinen voegt daar een vleugje inspiratie, deskundig advies en een flinke dosis ontwerpervaring aan toe. Samen komen we tot een tuin die blijft verrassen en beter aansluit bij uw wensen dan u zich had durven voorstellen.

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Niet met vieze voeten door het huis. Rekening houden met de buren. Op tijd aanwezig zijn en afspraken nakomen. Dat vinden we de gewoonste zaak van de wereld. Meestal nemen we onze klanten alle rompslomp uit handen. Maar als u wilt kunnen we ook samenwerken bij de aanleg van uw tuin.

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Geen groene vingers, geen tijd of geen zin om zelf uw tuin te onderhouden? Janse & Berkhof Tuinen neemt graag datgene over wat u boven het hoofd groeit. Of het nu gaat om een eenmalige opknapbeurt, hulp bij het snoeien van bomen of planten, of om structureel tuinonderhoud op basis van een onderhoudscontract.

Tuinonderhoud

Boomverzorging

Bomen in topconditie houden. Of professioneel verwijderen. Dat is één van de specialiteiten van Janse & Berkhof Tuinen. We hebben kennis en ervaring op het gebied van boomverzorging. Natuurlijk hebben we ook alle professionele middelen in huis om bomen te onderhouden, te snoeien en te kappen.

Boomverzorging