Heb je een tuinvraag?

Zodra het mooi weer wordt, gaan Nederlanders massaal in de tuin werken. Dat is ook de periode waarin wij meer vragen krijgen. Bijvoorbeeld over het onderhoud van de tuin. Of de verzorging van bomen en planten. Maar wist je dat Janse & Berkhof naast onderhoud ook advies geeft over het ontwerpen en aanleggen van de tuin?

Van snoeitips tot de beste keuze in materialen. Wij geven graag antwoord op de vragen die je hebt en die je niet hebt! Want natuurlijk zijn er ook zaken waar je niet zo snel aan denkt bij de aanleg van een tuin. Wat dacht je van de bodemkwaliteit? Ook dat speelt een grote rol bij de aanleg van je tuin. En heb je al nagedacht over de stijl? Steeds meer mensen kiezen bijvoorbeeld voor duurzame materialen. Het is maar net waar je naar op zoek bent en wat je mooi vindt! De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos.

Daarom assisteren we je graag bij het vinden van een tuin die bij je past. En of het gaat om onderhoud en verzorging of ontwerp en aanleg. Dat maakt niet uit. Wij laten je graag de mogelijkheden zien. Heb je een vraag? Laat het ons weten!

Ga terug