We klimmen graag in bomen

We klimmen graag in bomen

We geven het toe: we klimmen graag in bomen. Om ze te snoeien natuurlijk, maar het komt ook regelmatig voor dat een boom verwijderd moet worden. Omdat hij ziek is, of ongewenst licht wegneemt. Veiligheid staat daarbij voorop.

Een boom kappen doe je niet zomaar. Je hebt er niet alleen de juiste materialen voor nodig, maar ook de nodige kennis. Niet voor niets heeft het team van Janse Berkhof Tuinen de benodigde boomklimcertificaten en professionele klimmaterialen in huis.

We hebben uiteraard de benodigde certificaten op zak om veilig te klimmen en te snoeien met een hand- of kettingzaag, om vervolgens de boom inclusief stronken en wortels te verwijderen. Soms is het nodig om een hoogwerker in te zetten. Ook daar kunnen we mee uit de voeten. En natuurlijk zorgen we ervoor dat een tuin of een huis niet beschadigd raken.

Al deze kennis zetten we graag in voor onze klanten. Maar omdat we leerbedrijf zijn, delen we deze kennis ook met onze leerling-hoveniers. Waar je zelf enthousiast over bent, gun je anderen tenslotte ook! Daarom leren we jonge mensen binnen ons bedrijf alles over boomonderhoud. En zorgen we er voor dat we continu geschoold blijven.

Ga terug