Veilig bomen verwijderen en snoeien

We beschikken over de juiste certificaten en professionele klimmaterialen.

Snoeien van fruit(bomen)

Wordt uw boom te groot en neemt hij te veel zon weg? Dragen uw fruitbomen niet zoveel vrucht als u wilt? Is het model uit uw boom? Of heeft u net een boom in de tuin, maar geen ervaring met snoeiwerk? Janse & Berkhof Tuinen neemt u graag het snoeiwerk uit handen. We weten alles van ontkronen, koptakken, waterloten en natuurlijk de juiste periodes om verschillende boomtypen te snoeien. Dat doen we met professioneel snoeigereedschap, waardoor uw boom niet beschadigd raakt.

Contact opnemen

Boom verzorging verwijderen Barneveld

Veilig en professioneel bomen verwijderen

Ook als u een boom uit uw tuin wilt verwijderen, helpen we u graag. We kappen ze gecontroleerd, zorgen met een afvangerset dat uw tuin en huis niet beschadigd raken en verwijderen met een stobbenfrees stronken en wortels. Uiteraard beschikken we over de juiste certificaten en professionele klimmaterialen. Ook beheersen we klimtechnieken en kunnen we een hoogwerker inzetten, waardoor we uw bomen op veilige wijze kunnen verwijderen.

takken snoeien van bomen
Takken laten snoeien

Onderhoud van zieke en aangetaste bomen

Insecten, schimmels, bodemverontreiniging, te weinig of juist te veel licht en water; er zijn tal van oorzaken waarom bomen ziek kunnen worden. De boomverzorgingsspecialisten van Janse & Berkhof Tuinen zijn in staat om de juiste diagnose te stellen. Ze adviseren u vervolgens over de behandeling en maatregelen die nodig zijn voor het herstel van uw boom. Of het nu gaat om het verwijderen van parasieten, bodemverbetering of het snoeien van zieke en aangetaste takken.

Meer informatie aanvragen

Bomen snoeien met hoogwerker