Contact per mail

Hoveniers Barneveld

Neem vrijblijvend contact op

Dat we dat excellent doen en altijd kwaliteit leveren, vinden we niet meer dan vanzelfsprekend. Net als het feit dat we heldere facturen sturen en onze afspraken nakomen en niet kort van tevoren afbellen. En mocht er achteraf iets niet goed zijn, dan rijden we gewoon even langs om dat te verhelpen. We staan graag voor uw klaar! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Janse & Berkhof Tuinen
Anthonie Fokkerstraat 59D
3772 MP
Barneveld, Gelderland

06 24 83 45 54
info@janseberkhoftuinen.nl

kvk: 64916650
btw nr: NL855901809B01

Download Privacyverklaring

Algemene Voorwaarden VHG - B2B

Algemene Voorwaarden VHG - Consument

Jan Berkhof jurylid bij Kampioen Tuinaanleg 2016

Dirk-Jan Janse

Hovenier Dirk Jan Janse

“Als hovenier zijn we te gast in uw tuin. Daarom doen we er alles aan om overlast voor u én de omgeving te voorkomen. Ook kunt u rekenen op heldere communicatie. En afspraak is bij ons écht afspraak.”

Jan Berkhof

Hovenier Jan Berkhof

“Een goed ontwerp zorgt ervoor dat uw tuin elk seizoen het bekijken waard is. Met slimme vlakverdelingen, de juiste zichtlijnen en sfeervolle beplanting laten we uw tuin aansluiten bij uw woning.”

Wilt u meer weten? Bel ons op 06 24 83 45 54

Tuinontwerp

Waarschijnlijk weet u al een klein beetje hoe uw nieuwe tuin eruit moet zien. Janse & Berkhof Tuinen voegt daar een vleugje inspiratie, deskundig advies en een flinke dosis ontwerpervaring aan toe. Samen komen we tot een tuin die blijft verrassen en beter aansluit bij uw wensen dan u zich had durven voorstellen.

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Niet met vieze voeten door het huis. Rekening houden met de buren. Op tijd aanwezig zijn en afspraken nakomen. Dat vinden we de gewoonste zaak van de wereld. Meestal nemen we onze klanten alle rompslomp uit handen. Maar als u wilt kunnen we ook samenwerken bij de aanleg van uw tuin.

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Geen groene vingers, geen tijd of geen zin om zelf uw tuin te onderhouden? Janse & Berkhof Tuinen neemt graag datgene over wat u boven het hoofd groeit. Of het nu gaat om een eenmalige opknapbeurt, hulp bij het snoeien van bomen of planten, of om structureel tuinonderhoud op basis van een onderhoudscontract.

Tuinonderhoud

Boomverzorging

Bomen in topconditie houden. Of professioneel verwijderen. Dat is één van de specialiteiten van Janse & Berkhof Tuinen. We hebben kennis en ervaring op het gebied van boomverzorging. Natuurlijk hebben we ook alle professionele middelen in huis om bomen te onderhouden, te snoeien en te kappen.

Boomverzorging