De duurzame hovenier van Midden Nederland

Duurzame tuinen en buitenruimtes

Janse & Berkhof Tuinen is een middelgroot hoveniersbedrijf uit Barneveld dat mooie tuinen en buitenruimtes maakt. Dat doen we altijd op duurzame en klimaatbestendige wijze. Lekker groen, met oog voor biodiversiteit en slimme oplossingen voor regenwater en extreme hitte. 

Partner NL Greenlabel

Als partner van NL Greenlabel mogen we tuinen met een duurzaamheidslabel aanleggen.

Duurzame tuin

Hé ervaren hovenier. Wij willen jou in ons team! Een vakman die zelfstandig mooie tuinen kan aanleggen en wil werken bij een hoveniersbedrijf dat van duurzaamheid een speerpunt heeft gemaakt.

Bekijk direct de vacature!

Tuinen met rust, sfeer en eenvoud...Bekijk meer projecten op Facebook!

Dirk-Jan Janse

Hovenier Dirk Jan Janse

“Als hovenier zijn we te gast in uw tuin. Daarom doen we er alles aan om overlast voor u én de omgeving te voorkomen. Ook kunt u rekenen op heldere communicatie. En afspraak is bij ons écht afspraak.”

Jan Berkhof

Hovenier Jan Berkhof

“Een goed ontwerp zorgt ervoor dat uw tuin elk seizoen het bekijken waard is. Met slimme vlakverdelingen, de juiste zichtlijnen en sfeervolle beplanting laten we uw tuin aansluiten bij uw woning.”

Wilt u meer weten? Bel ons op 06 24 83 45 54

Tuinontwerp

Waarschijnlijk weet u al een klein beetje hoe uw nieuwe tuin eruit moet zien. Janse & Berkhof Tuinen voegt daar een vleugje inspiratie, deskundig advies en een flinke dosis ontwerpervaring aan toe. Samen komen we tot een tuin die blijft verrassen en beter aansluit bij uw wensen dan u zich had durven voorstellen.

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Niet met vieze voeten door het huis. Rekening houden met de buren. Op tijd aanwezig zijn en afspraken nakomen. Dat vinden we de gewoonste zaak van de wereld. Meestal nemen we onze klanten alle rompslomp uit handen. Maar als u wilt kunnen we ook samenwerken bij de aanleg van uw tuin.

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Geen groene vingers, geen tijd of geen zin om zelf uw tuin te onderhouden? Janse & Berkhof Tuinen neemt graag datgene over wat u boven het hoofd groeit. Of het nu gaat om een eenmalige opknapbeurt, hulp bij het snoeien van bomen of planten, of om structureel tuinonderhoud op basis van een onderhoudscontract.

Tuinonderhoud

Boomverzorging

Bomen in topconditie houden. Of professioneel verwijderen. Dat is één van de specialiteiten van Janse & Berkhof Tuinen. We hebben kennis en ervaring op het gebied van boomverzorging. Natuurlijk hebben we ook alle professionele middelen in huis om bomen te onderhouden, te snoeien en te kappen.

Boomverzorging