Tuinaanleg en onderhoud Janse & Berkhof Tuinen

De betrouwbare hovenier

Janse & Berkhof Tuinen is een allround hoveniersbedrijf uit Barneveld dat werkt voor particulieren, bedrijven en campings. Dat doen we met een compact team van specialisten in tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud en boomverzorging. Meer weten over onze werkwijze? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Makkelijk te herkennen

Janse & Berkhof Tuinen Barneveld

Uit liefde voor de natuur

Een beetje natuur rondom het huis. Dat gunnen we iedereen. Een tuin die lekker groen is. Het hele jaar door groeit en bloeit. Ieder seizoen opnieuw verrast en al uw zintuigen prikkelt. Vol vogels, vlinders en insecten. Zeg nou zelf: dat is toch veel leuker dan zo’n tegelvlakte? En ook een stuk duurzamer! Bij Janse & Berkhof Tuinen helpen we u graag om buiten een beetje natuurlijker te maken!

Groen / natuur

flexibel
jong
vertrouwen
groei

Water

transparant
helder
gezond
fris

Steen

sterk
stabiel
stevig
duurzaam

Hout

krachtig
natuurlijk
levendig
uniek

Grond

puur
vol
eerlijk
verrassend

Werknemers Janse & Berkhof Tuinen Barneveld Hoveniers
Bomen verwijderen ketting zaag Barneveld

Dirk-Jan Janse

Hovenier Dirk Jan Janse

“Als hovenier zijn we te gast in uw tuin. Daarom doen we er alles aan om overlast voor u én de omgeving te voorkomen. Ook kunt u rekenen op heldere communicatie. En afspraak is bij ons écht afspraak.”

Jan Berkhof

Hovenier Jan Berkhof

“Een goed ontwerp zorgt ervoor dat uw tuin elk seizoen het bekijken waard is. Met slimme vlakverdelingen, de juiste zichtlijnen en sfeervolle beplanting laten we uw tuin bovendien aansluiten bij uw woning.”

Partner van NL Greenlabel

Janse & Berkhof Tuinen heeft zich in de afgelopen jaren toegelegd op duurzame tuinen en buitenruimtes. We hebben veel kennis en ervaring opgedaan over hoe je zulke tuinen ontwerpt, aanlegt en onderhoudt. We mogen als partner van NL Greenlabel zelfs officieel tuinen met een duurzaamheidskeurmerk aanleggen. Dat maakt ons dé duurzame hovenier voor Midden-Nederland.

Prettige partners in de tuin

Wij werken onder meer voor particulieren, scholen, bedrijven en campings. Waarom zij voor ons kiezen? Daarbij speelt vakmanschap en ervaring een belangrijke rol. Maar ook het feit dat het prettig samenwerken is met onze hoveniers. De tuin netjes achterlaten, niet met vieze voeten door uw huis, afspraken nakomen en problemen oplossen; dat vinden we heel gewoon. Want ook in onze relaties streven we naar duurzaamheid!

Een afspraak is bij ons écht afspraak

Tuinontwerp

Waarschijnlijk weet u al een klein beetje hoe uw nieuwe tuin eruit moet zien. Janse & Berkhof Tuinen voegt daar een vleugje inspiratie, deskundig advies en een flinke dosis ontwerpervaring aan toe. Samen komen we tot een tuin die blijft verrassen en beter aansluit bij uw wensen dan u zich had durven voorstellen.

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Niet met vieze voeten door het huis. Rekening houden met de buren. Op tijd aanwezig zijn en afspraken nakomen. Dat vinden we de gewoonste zaak van de wereld. Meestal nemen we onze klanten alle rompslomp uit handen. Maar als u wilt kunnen we ook samenwerken bij de aanleg van uw tuin.

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Geen groene vingers, geen tijd of geen zin om zelf uw tuin te onderhouden? Janse & Berkhof Tuinen neemt graag datgene over wat u boven het hoofd groeit. Of het nu gaat om een eenmalige opknapbeurt, hulp bij het snoeien van bomen of planten, of om structureel tuinonderhoud op basis van een onderhoudscontract.

Tuinonderhoud

Boomverzorging

Bomen in topconditie houden. Of professioneel verwijderen. Dat is één van de specialiteiten van Janse & Berkhof Tuinen. We hebben kennis en ervaring op het gebied van boomverzorging. Natuurlijk hebben we ook alle professionele middelen in huis om bomen te onderhouden, te snoeien en te kappen.

Boomverzorging