Tuinaanleg en onderhoud Janse & Berkhof Tuinen

Partnerschap met NL Greenlabel

NL Greenlabel, opgericht door Nico Wissing (tuin- en landschapsontwerper) en Lodewijk Hoekstra (bekend van televisie), heeft tot doel het creëren van een gezonde en duurzame leefomgeving waarbij mens en natuur in balans zijn. Het gebruik van duurzame producten, materialen en groen in
de ruimste zin van het woord staan hierbij centraal.

Om dit ook meetbaar te maken is in opdracht van NL Greenlabel het eerste integrale duurzaamheidslabel ontwikkeld. Dit label biedt in één oogopslag inzicht in de duurzaamheidsscore van producten & materialen, planten of gebieden. Eenvoudiger, bewuste en verantwoorde keuzes maken, ligt hiermee binnen handbereik.

Door de koppeling met de Wetenschappelijke Raad van Advies en de NL Professionals (hoveniers en groenvoorzieners) is het mogelijk om samen met diverse stakeholders de duurzaamste woonwijken, bedrijventerreinen, tuinen en parken te ontwerpen, realiseren en beheren.

Groen / natuur

flexibel
jong
vertrouwen
groei

Water

transparant
helder
gezond
fris

Steen

sterk
stabiel
stevig
duurzaam

Hout

krachtig
natuurlijk
levendig
uniek

Grond

puur
vol
eerlijk
verrassend

Werknemers Janse & Berkhof Tuinen Barneveld Hoveniers
Bomen verwijderen ketting zaag Barneveld

Dirk-Jan Janse

Hovenier Dirk Jan Janse

“Als hovenier zijn we te gast in uw tuin. Daarom doen we er alles aan om overlast voor u én de omgeving te voorkomen. Ook kunt u rekenen op heldere communicatie. En afspraak is bij ons écht afspraak.”

Jan Berkhof

Hovenier Jan Berkhof

“Een goed ontwerp zorgt ervoor dat uw tuin elk seizoen het bekijken waard is. Met slimme vlakverdelingen, de juiste zichtlijnen en sfeervolle beplanting laten we uw tuin bovendien aansluiten bij uw woning.”

Een afspraak is bij ons écht afspraak

Tuinontwerp

Waarschijnlijk weet u al een klein beetje hoe uw nieuwe tuin eruit moet zien. Janse & Berkhof Tuinen voegt daar een vleugje inspiratie, deskundig advies en een flinke dosis ontwerpervaring aan toe. Samen komen we tot een tuin die blijft verrassen en beter aansluit bij uw wensen dan u zich had durven voorstellen.

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Niet met vieze voeten door het huis. Rekening houden met de buren. Op tijd aanwezig zijn en afspraken nakomen. Dat vinden we de gewoonste zaak van de wereld. Meestal nemen we onze klanten alle rompslomp uit handen. Maar als u wilt kunnen we ook samenwerken bij de aanleg van uw tuin.

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Geen groene vingers, geen tijd of geen zin om zelf uw tuin te onderhouden? Janse & Berkhof Tuinen neemt graag datgene over wat u boven het hoofd groeit. Of het nu gaat om een eenmalige opknapbeurt, hulp bij het snoeien van bomen of planten, of om structureel tuinonderhoud op basis van een onderhoudscontract.

Tuinonderhoud

Boomverzorging

Bomen in topconditie houden. Of professioneel verwijderen. Dat is één van de specialiteiten van Janse & Berkhof Tuinen. We hebben kennis en ervaring op het gebied van boomverzorging. Natuurlijk hebben we ook alle professionele middelen in huis om bomen te onderhouden, te snoeien en te kappen.

Boomverzorging