Een tuin aanleggen met oog voor detail

Janse & Berkhof Tuinen heeft ruime ervaring in tuinaanleg.

Alles uit handen of samenwerken?

Janse & Berkhof Tuinen heeft ruime ervaring in tuinaanleg. U bepaalt zelf hoeveel wij doen en hoeveel u zelf kunt en wilt uitvoeren. We kunnen uw oude tuin leeghalen en de nieuwe volledig aanleggen, maar we vinden het ook geen probleem om samen te werken of alleen de materialen te leveren. Zo houdt u de kosten in de hand en bent u toch verzekerd van topkwaliteit.

Contact opnemen

Tuinaanleg Barneveld

Tuinaanleg luxe

Tuinaanleg barneveld

Duidelijke afspraken over de aanleg

Voor we van start gaan, maken we duidelijke afspraken. Wat gaan we doen? Wanneer? En hoe? Zodat u weet waar u aan toe bent. Tijdens de aanleg doen we er alles aan om overlast zoveel mogelijk te voorkomen. Voor u, maar ook voor de buren. En afspraak is bij ons ook echt afspraak. We zeggen bijvoorbeeld nooit op het laatste moment een klus af.

Bomen verzorging

Tuinaanleg exclusief

Oplevering, garantie en service

Bij Janse & Berkhof Tuinen hanteren we de eenvoudige stelregel: zouden we ook tevreden zijn met het eindresultaat als het onze eigen tuin was? Zo niet, dan gaan we door. Tot het wel perfect is. Samen lopen we tijdens een opleveringsronde uw nieuwe tuin door. En ook als er later nog wat is, kunt u altijd bij ons terecht. Omdat we graag een relatie voor de lange termijn opbouwen.

Tuinonderhoud

Tuinaanleg - lid van VHG