Specialist in het ontwerpen van sfeervolle tuinen

Vlakverdeling, zichtlijnen, beplanting en materialen; in een ontwerp stemmen we het perfect op elkaar af.

Stap 1: Gesprek

Iedereen stelt andere eisen aan een nieuwe tuin. Janse & Berkhof Tuinen luistert goed en komt met tips en ideeën die passen bij uw tuinwensen. Omdat het straks úw tuin is, drukken we daar niet ons eigen stempel op. We maken alle soorten tuinen in alle soorten stijlen. En voor elk budget.

Contact opnemen

Tuinontwerp tekening schets

Advies tuinontwerp

Stap 2: Advies en uitleg

Uiteraard zullen we u wel uitgebreid informeren, adviseren en inspireren. Want als het tuinontwerp goed doordacht is en u begrijpt wat er waarom op welke plek staat, heeft u straks het meeste plezier van uw tuin. Wij zien daarbij een hoofdrol weggelegd voor groen. Planten, bomen en kruiden zorgen namelijk voor sfeer. Ze brengen geur en kleur in uw tuin. Zo’n groene tuin hoeft overigens niet veel tijd te kosten. Er zijn tal van slimme beplantingskeuzes mogelijk waardoor uw tuin er prachtig uitziet.

Tuin aanleggen

Stap 3: Ontwerp van uw tuin

Vlakverdeling, zichtlijnen, beplanting en materialen; in een ontwerp stemmen we het perfect op elkaar af. We gaan daarbij net zo lang terug naar de tekentafel tot uw droomtuin op papier staat en praten niet toe richting producten die voor ons prijstechnisch aantrekkelijk zijn. Samen komen we tot een tuin die blijft verrassen en beter aansluit bij uw wensen dan u zich had durven voorstellen.

Over ons

Tuinontwerp uitwerken